Preparatiediensten

Preparatiediensten

Bloembollenkwekerij W.W. van Haaster & Zn. heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in een aantal preparatiediensten. Door onze specifieke productkennis, flexibele dienstverlening en een continue drang om nieuw preparatiemethoden te ontwikkelen, zijn wij in staat om preparatiediensten aan te bieden voor zowel hyacintenbollen als calla –knollen.


Preparatie van Hyacinten

W.W. van Haaster en Zn. heeft al jarenlange ervaring in de teelt en preparatiemethoden van Hyacintenbollen. Hyacintbollen die door ons worden geprepareerd, betreffen partijen die uit de eigen teelt komen. Op vraag van de afnemer dragen wij zorg over de kwaliteit, het preparatieproces en de uitlevering van de hyacintenbollen. Het preparatieproces kan worden uitgevoerd tot aan stadium G. Het aanbod van geprepareerde hyacintenbollen verschilt per jaar.


Preparatie van Calla –knollen

W.W. van Haaster & Zn. heeft zich sinds enkele jaren toegelegd op de preparatie van calla –knollen voor derden. Voor de preparatie van calla –knollen werken wij nauw samen met kwekers, Calla Support en diverse broeiers en exporteurs.  Uitgangspunt van onze preparatiemethode is dat wij streven naar een hoge bloemenproductie, uniformiteit van het gewas en een minimaal uitvalspercentage voor onze opdrachtgever.